Sjunde bilden i sjunde mappen

Från Anni , lekkamraten Lasseivomma och nu också Margareta på Fotomix fick jag utmaningen att gå in i mappen “mina bilder” och välj den 4:e eller 7:e mappen. Välj den 4:e eller 7:e bilden, skriv lite om den och publicera det på bloggen.

Jag har ju mina flesta originalfoton arkiverade ute på externa servrar, men jag har en del publicerade och bearbetade bilder hemma. Detta är en sådan bild, den låg som nr 7 i den sjunde mappen.

Bilden är från Rallycross EM i Höljes ifjol, prisceremonin i division 2. Ettan och trean var norrmän, tvåan en svensk. Det som inte framgår av bilden är en liten arrangörsmiss – man hade bara en norsk flagga och ingen svensk heller att ‘hissa’ till höger om kvinnan i bakgrunden. När nationalsången spelats är det dags för sedvanligt ‘skumpasprut’ och det är de två unga tjejerna i folkdräkt mycket medvetna om. Så fort flaskorna öppnades smet de undan för att skydda sina vackra dräkter från stänk.

Nu är det min tur att utmana Razzy, Lotta och Veronica – kom igen tjejer !

3 reaktioner på ”Sjunde bilden i sjunde mappen

  1. Jag kan tänka mig eländet om de fina dräkterna hade blivit nersprutade – de kan inte vara lätta att tvätta! Och vilken miss med flaggorna!
    Kul att se!

  2. Hej Hedwig. Det var inte dåligt att få en utmaning från tre håll. Härlig bild på stolta förare på prispallen. Utöver de vanliga krämporna så är jag inte så pigg just nu. Luciadagen åker vi till Teneriffa i tio dagar och är hemma på kvällen den 22 december. Just nu här det magsjuka och jag orkar inte ligga, sitta eller stå upp. Jag ska försöka röra mig runt i lägenheten. Måtte det släppa snart.

    Imorgon ska vi fira stora ”E” och Lilla ”E” var på akuten i går. Hon hade haft feber omkring 40 grader sedan blev hon prickig och de flöt samman till fält. Hon svullnade upp. Numera så få barnen vaccin mot de allra flesta barnsjukdomar. Scharlakansfeber eller något liknande trodde de.

    En olycka kommer sällan ensam, men varför måste koncentrationen komma just nu. Kram Margareta

Kommentarer inaktiverade.